Steun ons en help Nederland vooruit

Thijmen Klinkhamer

Raadslid

37 jaar

Mijdrecht

De afgelopen vier jaar heb ik met veel plezier in de raad mogen plaatsnemen om het belang van de gemeente en de inwoner zo goed als mogelijk proberen te vertegenwoordigen. In deze vier jaar heb ik veel geleerd over de politiek en de processen en voor de inwoner neem ik kennis mee op het gebied van onderwijs als docent op MBO college Hilversum en productief leren en op het gebied van de zorg en welzijn als jongerenwerker binnen onze mooie gemeente. De portefeuille publieke werken is een portefeuille waar ik mij afgelopen periode ook in heb mogen verdiepen en waar ik in de volgende periode meer aandacht naar wil laten uitgaan. Dat is het stuk dat de inwoners zien en waar concrete punten behaald kunnen worden.

Ik hoop van harte de kans te krijgen om mij nog vier jaar in te mogen zetten voor onze inwoners en gemeente en alle kennis die opgedaan is in de afgelopen periode als basis te kunnen gebruiken voor de volgende periode met een succesvol D66 Team.

Zeer vereerd ben ik met het advies van de lijst advies commissie. Ik hoop dat ik op deze plek de aan.komende tijd het Ronde Veense D66 geluid te verkondigen en alle inwoners nog beter van dienst te kunnen zijn. Daarnaast ondersteun ik graag de fractie en de Lijsttrekster op een coachende manier.

oktober 2017.

Samenleving en inwoners, Publieke werken