Steun ons en help Nederland vooruit

Cees Van Uden

Wethouder

Al sinds mijn jonge jeugd ben ik actief voor de samenleving op verschillende manieren. Vanuit mijn ouders heb ik meegekregen dat ‘goed doen’ belangrijk was. Op de middelbare school zat ik in de leerlingenraad, en daarna de MR, op de hogeschool heb ik dat voortgezet. Op het moment dat de lokale omroep mijn hulp nodig had ben ik ingesprongen en al mijn hele leven ben ik actief in veel functies bij de lokale korfbalvereniging.

Interesse in de politiek is er bij mij altijd geweest, de afgelopen raadsperiode is die verder gegroeid. Eerst als publiek van afstand via de stream, later met bezoeken aan het gemeentehuis. Afgelopen half jaar heb ik meegedraaid als fractie-assistent, deze stappen hebben mij in laten zien dat ik mij graag voor de gemeente wil inzetten. Doordat ik deze stappen heb doorlopen ben ik een geschikte kandidaat voor de komende raadsperiode en daarom stel ik mij verkiesbaar.

Komende periode wil ik mij met mijn interesse in details en passie voor vooruitgang inzetten voor D66 en de gemeente De Ronde Venen.

De komende 4 jaar wil ik mij graag inzetten voor onze gemeente. Vooral onderwijshuisvesting, de woningmarkt, sport en gemeentelijke voorzieningen zullen mijn specifieke aandacht hebben. Mijn ambitie is het samen de de rest van de fractie en de rest van de raad veel voor elkaar te krijgen om een verstandige manier. Pragmatisch maar wel ambitieus de komende vier jaar in. Ik heb er zin in.

Meer van Cees Van Uden