Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 8 maart 2019

Waar komen de windmolens? 13 maart debat D66 – VVD in Abcoude


Weet u al op wie u gaat stemmen op 20 maart? Of twijfelt u of u wel moet gaan?

Dan biedt de avond van woensdag 13 maart avond alle antwoorden. Een week voor de verkiezingen voor de Provinciale Staten gaan D66 en VVD de uitdaging aan en gaan met elkaar in debat. Naast het debat staat ook de dialoog met de aanwezigen voorop. Ook u kunt uw vragen stellen aan twee kandidaten, Bob de Jager van de VVD uit Breukelen en Erica van Doorn van D66 uit Abcoude. Windmolens, zonneparken, woningbouw, Openbaar vervoer, auto’s en fietsen: alles komt aan bod.  De avond wordt begeleid door de bekende en ervaren journalist Piet van Buul uit de Ronde Venen.

Woensdag 13 maart 2019, Locatie: Abcoude Proof, Hoogstraat 12, Abcoude

Aanvang 19.30 uur.

U ben van harte welkom!