Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 3 maart 2019

D66, GroenLinks en Water Natuurlijk presenteren Waterschapsplannen

Gelijk met de verkiezingen voor de Provinciale Staten vinden ook de Waterschapsveriezingen plaats. Iedere inwoner van De Ronde Venen kent het belang van waterbeheer: een te lage waterstand leidt tot uitdroging en een te hoge waterstand tot overstromingen. Dijken moeten in goede staat zijn om onder alle omstandigheden bescherming te bieden en het grondwaterpeil is van groot belang bij het voorkomen van bodemdaling. Kortom: waterveiligheid wordt een grote uitdaging en dat maakt het werk van het Waterschap erg belangrijk voor ons. Het Waterschap Amstel Gooi en Vecht besluit immer over over waterbeleid in het gebied van de gemeente De Ronde Venen,

Op 4 maart zal de lijsttrekker van Water Natuurlijk, Sander Mager, over deze onderwerpen spreken in de Willistee in Wilnis.

De Abcoudse D66’er Erica van Doorn en de Mijdrechtse Groen Linkser Erika Spil, die beiden kandidaat zijn voor de Provinciale Statenverkiezingen zullen deze avond met het publiek en met elkaar in gesprek gaan.

Op 4 maart start de inloop om 19.30 uur, vanaf 20 uur komen de sprekers aan de beurt waarna er een mogelijkheid is tot vragen stelen en discussie.

U BENT VAN HARTE WELKOM.

maandag 4 maart 2019

19.30 – 21.30 uur

Willlistee, Pieter Joostenlaan 24, 3648 XR Wilnis